Etusivu Tekniset piirustukset
Teknisten piirustusten tulostus, kopiointi ja skannaus

Tarjoamme monipuoliset CAD- tulostus- ja skannauspalvelut. Palveluihimme kuuluvat mustavalkotulostaminen ja -kopioiminen tavalliselle valko- ja väripaperille sekä muoville, että kuvien skannaukset tietokoneelle erilaisista paperityypeistä. HUOM! pystymme myös tulostamaan, kopioimaan ja skannaamaan värikuvia. Väriskannerin skannausleveys 900 mm. Tulostus erilaisille materiaaleille väreissä. Nyt on värikuvien tulostus siirtynyt uudelle tasolle.

Tulostamiseen kuuluu taitto, sarjoittaminen, mittakaavamuutokset sekä suurennokset ja pienennökset 25 % - 400 %. Lisäpalveluihin kuuluvat: arkistoseläkkeen liimaaminen, piirustussarjojen sitominen narulla sekä huonokuntoisten kuvien kopiointi ja skannaus.

Katso tarkemmat lisätiedot hinnastosta.

Ohjeistus

Suosittelemme, että toimitat tulostettavan materiaalin meille tulostusvalmiina tiedostona PLT, PDF, tai TIFF-muodossa. Voimme tehdä myös lisätyönä PLT-tiedostot DWG-tiedostoista, mutta emme ota vastuuta mahdollisista vääristyneistä mittasuhteista tai viivojen paksuudesta.

Luodessasi uutta tulostustiedostoa huomioi seuraavat seikat:

  • tallenna A4 tai A3-kokoiset tulosteet mielellään PDF-formaattiin, kaikki isommat tulosteet PLT-tiedostoksi
  • käytä mielellään piirrustusten korkeuksissa A4-kerrannaiskokoja: 297, 594 ja 891 mm sekä 420 mm rulla (nämä vakiona koneessa), ja leveyksissä A4-kerrannaiskokoja 210 mm
  • käytä mittayksikkönä mieluiten millimetrejä. Suosittelemme että käytät piirrustuksissa 5 mm marginaaleja, jotta tuloste tulostuu kokonaisuudessaan
  • käytä PLT-tiedostoa tehdessäsi sivupohjana oikeaa paperikoko, johon haluat tulosteen tulostuvan
  • ongelmatapauksissa ota yhteyttä meihin, yritämme auttaa teitä mahdollisuuksien mukaan

Käytössämme on OCÉ TDS600 tulostusjärjestelmä, joka on HPGL/2 yhteensopiva.

Tehdessäsi PLT-tiedostoa tarvitset printterille yhteensopivan ajurin. Uusimmissa AutoCAD-ohjelmistoissa on itsessään ajurit yleisimmille tulostintyypeille, joten siinä tapauksessa valitset vain oikein tulostimen listasta.

Oikean tulostinajurin oikealle käyttöjärjestelmälle löydät valmistajan kotisivuilta.

Mikäli käytät muuta CAD-ohjelmistoa kuin AutoCADia, asenna koneeseesi HP DesingJet 1055 CM ajurit, joka tukee myös Win 7 ja 64-bit. Lataa käyttöjärjestelmääsi sopivat ajurit tästä.

CADS Plannerin tulostusohjeen voit ladata tästä.

 

Tuotteet

Tähystarrat