Etusivu Ajankohtaista YUPO TAKO tuloste, joka tarttuu sileään pintaan ilman liimaa!
YUPO TAKO tuloste, joka tarttuu sileään pintaan ilman liimaa!

Kiinnittyy uudelleen ja uudelleenMeiltä saat myös tulosteet YUPO TAKO muovikalvolle tulostettuna, joka tarttuu sileään pintaan ilman liimaa! Voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen.


Täysin uudenlainen materiaali mm. myymälä- ja sisätilamainontaan jossa asennuksen voi suorittaa myös täysin kokematon henkilö, kuplien vaaraa ei ole ja uudelleen asennus voidaan suorittaa vaikka kymmenen kertaa!

Kiinnittymisen ja liimattomuuden taikana on mikroskooppinen imuteknologia.

Tässä polypropeliinimateriaalissa ei ole tavanomaista liimaa taustapuolella vaan se kiinnittyy ikään kuin tarra mutta ilman perinteistä liimaa, mikroskooppisen imuteknologian avulla.

Kalvo kiinnittyy todella helposti lähes pintaan kuin pintaan ja on asennettavissa useaan kertaan. Voit käyttää sitä esimerkiksi lasipinnoilla, useimmissa seinissä, kartonkipinnoilla, metallipinnoilla jne.

Loistava tuote esim. kodintekniikan tavarataloihin, TV:t, kodinkoneet jne. kamppisprintit ilman liimajälkiä ja yhä uudelleen käytettäväksi!

HINTAESIMERKKI:
50x70 cm juliste tulostettuna 28 eur + alv.

 

Kaikissa kopiointiin ja tulostukseen liittyvissä asioissa sinua palvellaan asiakaspalvelupisteessämme Nummelassa, Vihdintie 5, 2 krs., puh. 09 222 6544.

Mainostoimisto ja digitaalisen median tiimoilta voit olla yhteydessä Jan Metsola, 044 364 2223, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen